ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ύμνοι» για τον ΑΕΙΘΑΛΗ Φώτη και τον «ΓΙΓΑΝΤΑ» Φαμπιάνο!  

«Ύμνοι» για τον ΑΕΙΘΑΛΗ Φώτη και τον «ΓΙΓΑΝΤΑ» Φαμπιάνο!  

Η Ομόνοια χθες καθάρισε σχετικά εύκολα με την υπόθεση τρεις βαθμούς, στο παιχνίδι με τη Δόξα.  

Της πήγε αλλιώς το ματς, σε σχέση μ’ αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ενώ θα ήταν «καταστροφικό» αν δεν κέρδιζαν για δεύτερο παιχνίδι στην κανονική περίοδο την ομάδα της Κατωκοπιάς (τους έκοψε δυο βαθμούς στο ΓΣΠ στον πρώτο γύρο).  

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι περισσότεροι έγραψαν για τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος αν και μπήκε αλλαγή στα μέσα της επανάληψης, «παστέλλωσε» δυο φορές τα δίχτυα του Σισκόφσκι.  

Η αλήθεια είναι πως του… βγαίνει πολύ καλύτερα του αειθαλούς άσου το 2021. Ειδικά στα τελευταία ματς, βρίσκεται σε τρομερά καλό φεγγάρι ο πρώην άσος του Απόλλωνα.  

Ακόμα και μετά από ένα… καθαρό 3-0, αρκετοί οπαδοί του τριφυλλιού, πλέκουν το εγκώμιο του Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Αυτή τη φορά δεν είχε τόση πολύ δουλειά –όπως μια εβδομάδα νωρίτερα με τον Ολυμπιακό-, αλλά στη φάση που χρειάστηκε να «καθαρίσει τη μπουγάδα» ήταν σωστός…  

Μιλάμε για το ευθύβολο σουτ του Ασαμόα, έξω από την επανορθωτική που η μπάλα φάνηκε να πηγαίνει μέσα. Την άγγιξε με τις άκρες των δαχτύλων του ο 32χρονος κίπερ και την έβγαλε σε κόρνερ…  

Αν οι γηπεδούχοι έφταναν στην ισοφάριση, ίσως στράβωνε το ματς, αφού η Ομόνοια για μικρό χρονικό διάστημα φάνηκε να χάνει τον έλεγχο του ρυθμού.  

Επειδή την Πέμπτη, βγήκαν πληροφορίες από Ελλάδα, ότι η ΑΕΚ «ενόχλησε» την επίσημη Ομόνοια για τον Βραζιλιάνο κέρβερο και εισέπραξε αρνητική απάντηση, αρκετοί οπαδοί καλούν τη διοίκηση να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του…  

 Ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022 με τους πράσινους. Βασικά πολλοί οπαδοί, καλούν τον πρόεδρο Παπασταύρου, όχι μόνο να το επεκτείνει κι άλλο το συμβόλαιο, αλλά να του βάλει κι ένα μεγάλο ποσό ως ρήτρα εξόδου, αν θελήσει να φύγει εκτός Κύπρου. 

The post «Ύμνοι» για τον ΑΕΙΘΑΛΗ Φώτη και τον «ΓΙΓΑΝΤΑ» Φαμπιάνο!   appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top